Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 750g245kcal4.7g41.7g1.5g19.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow65g169kcal6.5g6.5g13g1g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 625g2849kcal131g0g262g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 1126g395kcal52g22g3.4g28.1g
Tomaatti 550g125kcal3.1g19g1.7g7.7g
Spagetti 375g1228kcal38.2g249.1g4.1g12.6g
Vesi, vesijohtovesi 5003g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.3kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17040g10034kcal471.2g677.4g571.4g137g
Valittu annoskoko8520g5017kcal235.6g338.7g285.7g68.5g
Annoskoko puolitettuna4260g2509kcal117.8g169.4g142.9g34.3g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143