Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 1440g1753kcal306g0g57.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 4800g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1800g1288kcal32.8g259.7g3.6g19.3g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g432g121kcal4.8g20.7g1.7g13g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 48g156kcal4.3g6.7g12.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17040g6636kcal695.8g574.2g150.8g65.6g
Valittu annoskoko8520g3318kcal347.9g287.1g75.4g32.8g
Annoskoko puolitettuna4260g1659kcal174g143.6g37.7g16.4g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824