Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g2402g1562kcal40.8g288.3g0g0g
Vesi3203g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1602g1013kcal48g76.9g56.1g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g961g961kcal182.6g0g21.1g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g320g535kcal8.3g18.6g48g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g32g71kcal5.4g5.4g2.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17040g8282kcal570.2g778.4g256.2g0.4g
Valittu annoskoko8520g4141kcal285.1g389.2g128.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna4260g2071kcal142.6g194.6g64.1g0.1g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653