Rahkapiirakka

POHJA

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kerma, kananmuna ja öljyseos nopeasti sekoittaen.

Levitä taikinaseos voideltuun, pyöreään paistovuokaan (halk. 30 cm).

TÄYTE

Sekoita maitorahka, kananmuna, sokeri ja maito keskenään.

Laita taikinan päälle persikat ja kaada seosen niiden päälle.

Paistetaan n. 200 asteessa 20-30min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho (Eldorado), annos 65g159g557kcal21.2g108.1g3.8g6g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.6g22kcal0g5.5g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma140g167kcal4.5g6.3g14g0g
Kananmuna kuoreton 42g60kcal5.2g0.1g4.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl35g314kcal0g0g34.9g0g
Maitorahka, milbona (500g)174g119kcal21.3g6.8g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 42g60kcal5.2g0.1g4.3g0g
Nestemäinen makeutusaine (cologran)4.4g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)70g32kcal2.2g3.3g1g0g
Persikka säilyke (Del monte), annos 100g174g96kcal0.9g22g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1708g2877kcal121.8g309.6g125.6g12g
Valittu annoskoko854g1439kcal60.9g154.8g62.8g6g
Annoskoko puolitettuna427g719kcal30.5g77.4g31.4g3g
Arvot/100g100g168kcal7.1g18.1g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=57276