Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 525g1733kcal10.5g15.8g183.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen105g35kcal3.5g5.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g88g350kcal0g87.5g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g105g67kcal3.7g0.2g26.2g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g32g103kcal2.4g17g2.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1708g4575kcal40.2g251.2g424.4g1.6g
Valittu annoskoko854g2288kcal20.1g125.6g212.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna427g1144kcal10.1g62.8g106.1g0.4g
Arvot/100g100g268kcal2.4g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761