Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500g165kcal16.5g24.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 200g686kcal20.4g140g2.4g7g
Rypsiöljy 43g380kcal0g0g43g0g
Kananmuna kuoreton 85g121kcal10.6g0.3g8.7g0g
Sokeri 25g102kcal0g25g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1708g2909kcal95g379.6g108.2g14g
Valittu annoskoko854g1454kcal47.5g189.8g54.1g7g
Annoskoko puolitettuna427g727kcal23.8g94.9g27.1g3.5g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071