Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus5.8g19kcal0.7g0g1.7g0g
Herne 146g100kcal7.4g13.6g0.6g4.5g
Vesi583g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 117g258kcal20.4g0g19.8g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1708g755kcal57g27.2g44.2g9g
Valittu annoskoko854g377kcal28.5g13.6g22.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna427g189kcal14.3g6.8g11.1g2.3g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=419061