Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)423g135kcal14g19g0g0g
Sokeri 127g515kcal0g126.8g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen56g406kcal0g0g45.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 248g849kcal25.2g173.3g3g8.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1708g3812kcal78.4g638.2g96.2g17.4g
Valittu annoskoko854g1906kcal39.2g319.1g48.1g8.7g
Annoskoko puolitettuna427g953kcal19.6g159.6g24.1g4.4g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172