Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)140g188kcal28g0g8.4g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g58g146kcal8.2g2g11.7g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto35g98kcal6.6g0g7.7g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g292g120kcal4.1g23.6g0.9g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g175g114kcal2.8g26.2g0.2g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g146g219kcal2.3g5.1g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1708g1920kcal104g113.8g119g0g
Valittu annoskoko854g960kcal52g56.9g59.5g0g
Annoskoko puolitettuna427g480kcal26g28.5g29.8g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94267