Fetasalaatti Special Laurendo Al Meira

Pese salaatti ja kuivata huolellisesti keittiöpaperin päällä.

Kuori yksi iso punasipuli ja pilko.

Revi kuivatut jääsalaatinlehdet kulhoon ja laita sipuli joukkoon.

Pese 1 iso keltainen paprika ja poista siemenkota.

n.240 g paprikasta jää siemenkodan ym. jälkeen n. 135 g paprikasiivuja.

Pese 4 isoa tomaattia ja poista kannat.

Tulee n.300 g tomaattia.

Ota n. puolikas kurkku ja kuori ja pilko.

n.140g kurkkua.

Lisää Milbona Fetaa puolikas rasiaa, 125g ja leikkaa kuutioiksi.

Sekoita ainekset hyvin ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1056g106kcal11.6g8.4g2.1g10.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g768g207kcal10g36.9g1.5g13.1g
Paprika keltainen 1296g391kcal12.2g66.1g2.6g25.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2880g585kcal17.3g109.4g8.6g40.3g
Kurkku, tuore1344g134kcal8.1g22.7g1.3g9.4g
Fetajuusto, Milbona1200g3360kcal240g6g264g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17088g9565kcal598.4g499g560.2g198.6g
Valittu annoskoko8544g4783kcal299.2g249.5g280.1g99.3g
Annoskoko puolitettuna4272g2391kcal149.6g124.8g140.1g49.7g
Arvot/100g100g56kcal3.5g2.9g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157656