Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3194g5302kcal606.9g0g319.4g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl2396g719kcal110.2g45.5g7.2g38.3g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)958g2587kcal287.5g0g162.9g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g1996g2994kcal31.9g69.9g299.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17088g23205kcal2073g230.8g1577.8g76.6g
Valittu annoskoko8544g11602kcal1036.5g115.4g788.9g38.3g
Annoskoko puolitettuna4272g5801kcal518.3g57.7g394.5g19.2g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.4g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166667