Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3205g353kcal35.2g35.2g6.4g32g
Parsakaali brokkoli 2003g702kcal92.5g39.1g6g50.1g
Kesäkurpitsa zucchini 1602g289kcal9g40.1g6.4g11.2g
Valkokaali keräkaali 1602g445kcal19.1g65.1g3.2g33.6g
Rypsiöljy 80g709kcal0g0g80.1g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g20g64kcal0.2g15.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17088g5168kcal313.8g396.8g204.8g258g
Valittu annoskoko8544g2584kcal156.9g198.4g102.4g129g
Annoskoko puolitettuna4272g1292kcal78.5g99.2g51.2g64.5g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340303