Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)674g2493kcal94.3g370.6g53.9g74.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g38kcal0g9.5g0g0g
Sokeri 385g1563kcal0g384.7g0g0g
Voi 481g3492kcal5.7g1.9g391.3g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 3851g1721kcal7.3g362.7g3.9g69.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g38kcal0g9.5g0g0g
Leivinjauhe 4.8g8.5kcal0.3g1.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 722g2477kcal73.6g505.4g8.7g25.3g
Sokeri 241g977kcal0g240.4g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)674g2493kcal94.3g370.6g53.9g74.1g
Kananmuna kuoreton 530g755kcal66.2g1.6g54.3g0g
Voi 963g6984kcal11.5g3.9g782.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17088g46081kcal706.4g4525.2g2697.4g485.6g
Valittu annoskoko8544g23041kcal353.2g2262.6g1348.7g242.8g
Annoskoko puolitettuna4272g11520kcal176.6g1131.3g674.4g121.4g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918