Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio225g631kcal5.6g7.9g63.1g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 214g636kcal3.2g13.6g64.2g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 90g18kcal0.6g2.7g0.1g1.6g
Kapris etikkaliemessä, Figaro34g10kcal0.7g1.4g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Hunaja 15g48kcal0.1g11.8g0g0g
Sinappi (teollinen)11g15kcal0.5g1.6g0.7g0g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Anjovis-filee, 1 kpl68g142kcal6.4g9.5g8.8g0g
Valkopippuri 2.3g6.4kcal0.2g1g0g0.6g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 68g15kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g3141kcal38.4g117.2g274.8g14.4g
Valittu annoskoko855g1571kcal19.2g58.6g137.4g7.2g
Annoskoko puolitettuna428g785kcal9.6g29.3g68.7g3.6g
Arvot/100g100g184kcal2.2g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171