Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)313g109kcal11.6g13.4g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 244g836kcal24.8g170.6g2.9g8.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 138g418kcal12g76.2g2.6g19.1g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl81g276kcal11.4g52g2.5g4.5g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 47g141kcal0g34.7g0g0g
Hiiva 31g23kcal4.1g0.3g0.1g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g3609kcal127.8g694.4g18.8g68.6g
Valittu annoskoko855g1805kcal63.9g347.2g9.4g34.3g
Annoskoko puolitettuna428g902kcal32g173.6g4.7g17.2g
Arvot/100g100g211kcal7.5g40.6g1.1g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117271