Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g187g52kcal1.1g11.1g0.4g4.7g
Lanttu 150g43kcal1.5g6.9g0.4g2.7g
Sipuli (kuorittu)150g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Soijarouhe, tumma, 30g37g121kcal18.7g11.2g0.2g2.1g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g11g26kcal0.3g3g1.5g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 4.5g14kcal0.7g0.8g0.6g1.7g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g75g90kcal2.5g2.7g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g878kcal56.4g106.8g22.2g28.4g
Valittu annoskoko855g439kcal28.2g53.4g11.1g14.2g
Annoskoko puolitettuna428g220kcal14.1g26.7g5.6g7.1g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.2g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122304