Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g167g50kcal7.7g3.3g0.5g2.7g
Broilerifilee, marinoimaton167g179kcal38.5g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Kananmuna kuoreton 63g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Maito, Kevyt250g115kcal8g12g3.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa83g250kcal19.2g0g19.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g31g81kcal8.4g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g1579kcal181.6g40g75.8g8.6g
Valittu annoskoko855g790kcal90.8g20g37.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna428g395kcal45.4g10g19g2.2g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555