Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 147g505kcal15g102.9g1.8g5.1g
Sokeri 96g390kcal0g96g0g0g
Leivinjauhe 2.8g5kcal0.1g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.8g27kcal0g6.7g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g452g176kcal14.9g14g6.8g0g
Kananmuna kuoreton 93g133kcal11.7g0.3g9.6g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g57g385kcal0.6g0.6g42.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g3242kcal84.6g443.2g121.2g10.2g
Valittu annoskoko855g1621kcal42.3g221.6g60.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna428g810kcal21.2g110.8g30.3g2.6g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655