Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 506g91kcal2.8g12.7g2g3.5g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]135g456kcal16.2g0g49.9g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio56g158kcal10.7g0g12.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)113g180kcal3g3g16.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g1951kcal66.4g34.8g180.6g8.2g
Valittu annoskoko855g976kcal33.2g17.4g90.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna428g488kcal16.6g8.7g45.2g2.1g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358272