Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl11g28kcal1.4g0.2g2.5g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit281g48kcal4.5g6.2g0.6g5.3g
Parsakaali, pakaste, Apetit225g47kcal7.4g4.3g0g5.6g
Ruokakerma 5%, Valio113g73kcal1.7g4.7g5.6g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)225g158kcal24.8g5.6g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g708kcal79.6g42g24.2g21.8g
Valittu annoskoko855g354kcal39.8g21g12.1g10.9g
Annoskoko puolitettuna428g177kcal19.9g10.5g6.1g5.5g
Arvot/100g100g41kcal4.7g2.5g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604