Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 47g140kcal8.7g1.2g11.3g0g
Tomaatti 75g17kcal0.4g2.6g0.2g1.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 26g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Makaroni, tumma 113g405kcal15.2g74g3.4g6.6g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 3.8g11kcal0.4g0.6g0.8g0g
Soijarouhe, vaalea 23g87kcal8.7g10.4g0.5g2.3g
Atria kevyt jauheliha150g255kcal28.5g0g15g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g2064kcal131.6g189.2g78.8g24.6g
Valittu annoskoko855g1032kcal65.8g94.6g39.4g12.3g
Annoskoko puolitettuna428g516kcal32.9g47.3g19.7g6.2g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11.1g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964