Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto43g119kcal8.1g0g9.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5g13kcal0.5g0.5g1g0.1g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 172g139kcal2.7g28.9g0.1g5.1g
Juuriselleri 63g20kcal0.8g2.9g0.1g2g
Punasipuli, kuorittu, 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl5.5g50kcal0g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g729kcal27g72.8g32.2g16.8g
Valittu annoskoko855g364kcal13.5g36.4g16.1g8.4g
Annoskoko puolitettuna428g182kcal6.8g18.2g8.1g4.2g
Arvot/100g100g43kcal1.6g4.3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65279