Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g168g539kcal23.2g97.7g5.4g13.8g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g225g287kcal33.7g0g20.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu38g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 98g42kcal9.6g0.4g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen281g93kcal9.3g13.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g2282kcal160.8g227g86.4g28.6g
Valittu annoskoko855g1141kcal80.4g113.5g43.2g14.3g
Annoskoko puolitettuna428g571kcal40.2g56.8g21.6g7.2g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754