Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto425g1190kcal80.7g0g93.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow50g130kcal5g5g10g0.8g
Vesi5000g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.2g0.4g1.6g
Bataatti, kuorittu 1715g1388kcal26.9g288.6g0.9g51.5g
Juuriselleri 630g198kcal7.9g29g1.3g19.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl55g495kcal0g0g55g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17100g7289kcal268.4g727.2g324.6g167.2g
Valittu annoskoko8550g3645kcal134.2g363.6g162.3g83.6g
Annoskoko puolitettuna4275g1822kcal67.1g181.8g81.2g41.8g
Arvot/100g100g43kcal1.6g4.3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65279