Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1532g448kcal14.4g68.9g6.1g29.1g
Herkkusieni 676g108kcal14.2g2g2.2g10.1g
Tomaattimurska 1802g530kcal10.1g95.5g3.6g34.2g
Katkarapu 901g616kcal130.1g0g9.9g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 451g1347kcal81.1g5.4g112.6g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty2703g3784kcal139.5g755.7g18.4g91.9g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17100g13987kcal796.2g1910g307.8g347.6g
Valittu annoskoko8550g6994kcal398.1g955g153.9g173.8g
Annoskoko puolitettuna4275g3497kcal199.1g477.5g77g86.9g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753