Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g125g138kcal22.5g2.5g3.8g0g
Katkarapu 150g103kcal21.7g0g1.7g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore10g2.5kcal0g0.9g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Kurkku, tuore150g15kcal0.9g2.5g0.2g1.1g
Jäävuorisalaatti, rapea200g20kcal2.2g1.6g0.4g2.4g
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Paprika, punainen60g15kcal0.5g2.8g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1712g654kcal98.2g32.2g13.8g14g
Valittu annoskoko856g327kcal49.1g16.1g6.9g7g
Annoskoko puolitettuna428g163kcal24.6g8.1g3.5g3.5g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616