Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g6.7g49kcal0.1g0.1g5.3g0g
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kuohukerma,valio,2dl67g227kcal1.3g2g23.3g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow133g107kcal5.6g17.3g1.2g4.1g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g200g160kcal34g0g1.6g0g
Katkarapu 60g41kcal8.7g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1712g1244kcal102.4g51.8g65g13.2g
Valittu annoskoko856g622kcal51.2g25.9g32.5g6.6g
Annoskoko puolitettuna428g311kcal25.6g13g16.3g3.3g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208670