Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g250g140kcal22.5g12.5g0.5g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)115g125kcal3.3g18.9g4g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä98g59kcal0.5g14.6g0g1.1g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli15g7.5kcal0g1.6g0g0g
Liivatelehti, gelatiini10g35kcal8.6g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä95g57kcal0.5g14.2g0g1g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g50g20kcal0g5g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker43g166kcal0g41.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1713g1948kcal91.4g348g21.2g6.4g
Valittu annoskoko857g974kcal45.7g174g10.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna428g487kcal22.9g87g5.3g1.6g
Arvot/100g100g114kcal5.3g20.3g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265813