Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g2500g6750kcal437.5g0g550g0g
Sipuli 1150g348kcal14.4g55.2g2.3g19.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g350g259kcal15.8g45.2g0.7g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g180g558kcal30.6g97.2g5.2g23.4g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g280g252kcal8.4g9.8g19.6g2g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g100g900kcal0g0g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17120g18134kcal1013.4g414.8g1355.6g90g
Valittu annoskoko8560g9067kcal506.7g207.4g677.8g45g
Annoskoko puolitettuna4280g4534kcal253.4g103.7g338.9g22.5g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364390