Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g4000g1960kcal56g312g56g36g
Valkosipuli, tuore, silputtu160g166kcal12.6g26.1g1g3.4g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Jauheliha, sika-nauta 3200g7086kcal560g0g544g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17120g18641kcal1267.6g714.6g1203.6g92.4g
Valittu annoskoko8560g9321kcal633.8g357.3g601.8g46.2g
Annoskoko puolitettuna4280g4660kcal316.9g178.7g300.9g23.1g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73811