Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g550g787kcal68.7g1.6g56.6g0g
Sokeri 425g1725kcal0g424.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g2500g1400kcal225g125g5g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)1150g1254kcal33.4g188.6g40.3g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä975g585kcal4.9g146.3g0g10.7g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli150g75kcal0g16.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini100g349kcal85.6g0g0.1g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä950g570kcal4.7g142.5g0g10.4g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g500g200kcal0g50g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker425g1658kcal0.1g412.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17130g19486kcal912.6g3481g211.8g65.2g
Valittu annoskoko8565g9743kcal456.3g1740.5g105.9g32.6g
Annoskoko puolitettuna4283g4872kcal228.2g870.3g53g16.3g
Arvot/100g100g114kcal5.3g20.3g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265813