Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g3497g4197kcal559.5g45.5g195.8g3.5g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g35g308kcal0g0g35g0g
Vesi, vesijohtovesi 3497g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)112g403kcal6.2g85.1g3.9g6.2g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g1399g1679kcal40.6g75.5g139.9g0g
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17136g13577kcal1213.2g412.4g794.6g19.4g
Valittu annoskoko8568g6789kcal606.6g206.2g397.3g9.7g
Annoskoko puolitettuna4284g3394kcal303.3g103.1g198.7g4.9g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310