Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4505g951kcal54.1g153.2g9g94.6g
Vesi1502g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1201g2733kcal228.2g0g204.2g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g300g33kcal2.4g4.8g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 451g1249kcal9g13.5g126.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka451g369kcal15.3g85.6g4.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17136g10771kcal623.4g531.6g689g203.8g
Valittu annoskoko8568g5385kcal311.7g265.8g344.5g101.9g
Annoskoko puolitettuna4284g2693kcal155.9g132.9g172.3g51g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051