Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2405g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2555g10372kcal0g2552.8g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2405g505kcal7.2g38.5g0g2.4g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g1203g5279kcal44.5g31.3g553.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17136g32313kcal103.4g5245.2g1106.4g4.8g
Valittu annoskoko8568g16156kcal51.7g2622.6g553.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna4284g8078kcal25.9g1311.3g276.6g1.2g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113