Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1441g2391kcal273.7g0g144.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2881g720kcal28.8g158.5g0g40.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g432g121kcal2.6g25.7g0.9g10.8g
Sipuli 144g44kcal1.8g6.9g0.3g2.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal2g4.1g0.2g0.5g
Vesi3602g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 3.6g9kcal0.5g0.7g0.1g1.5g
Vehnäjauho, sunnuntai18g63kcal2.2g12.8g0.4g0.5g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g22g36kcal3.8g4.6g0.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17136g6821kcal630.8g426.6g292.6g112.4g
Valittu annoskoko8568g3411kcal315.4g213.3g146.3g56.2g
Annoskoko puolitettuna4284g1705kcal157.7g106.7g73.2g28.1g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325139