Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2340g632kcal30.4g112.3g4.7g39.8g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g3600g10260kcal504g18g900g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g504g454kcal15.1g17.6g35.3g3.5g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1800g2880kcal48.6g48.6g270g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g324g1231kcal3.2g298.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17136g30913kcal1202.6g989.2g2423.2g86.6g
Valittu annoskoko8568g15457kcal601.3g494.6g1211.6g43.3g
Annoskoko puolitettuna4284g7728kcal300.7g247.3g605.8g21.7g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331982