Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g3200g4160kcal672g0g224g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)3200g2240kcal384g96g32g0g
Rypsiöljy 160g1415kcal0g0g160g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g1600g416kcal19.2g76.8g3.2g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g240g912kcal2.4g220.8g1.2g0g
Paprikajauhe 48g154kcal7.1g8.8g6.2g18g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g120g115kcal1.3g21.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17136g18823kcal2172g848.4g853.2g36g
Valittu annoskoko8568g9412kcal1086g424.2g426.6g18g
Annoskoko puolitettuna4284g4706kcal543g212.1g213.3g9g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418958