Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 722g2382kcal14.4g21.6g252.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton722g152kcal2.2g11.5g0g0.7g
Sipuli 361g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Valkosipuli 180g195kcal14.2g29.4g1.1g3.8g
Munakoiso 2886g645kcal14.4g89.5g5.8g72.2g
Oliiviöljy 90g798kcal0g0g90.2g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow3608g12987kcal432.9g2705.7g54.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17136g34536kcal965.2g5750g808.8g165.6g
Valittu annoskoko8568g17268kcal482.6g2875g404.4g82.8g
Annoskoko puolitettuna4284g8634kcal241.3g1437.5g202.2g41.4g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368