Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 6297g1749kcal74.9g255.6g12.6g132.2g
Sipuli 247g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Voi 40% rasvaa 90g338kcal1.7g1.8g36.6g0g
Piirakkataikina Sunnuntai1799g6657kcal90g575.7g449.8g36g
Siirappi, tumma135g432kcal0.1g99.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17136g18499kcal339.6g1889.6g999g344.8g
Valittu annoskoko8568g9249kcal169.8g944.8g499.5g172.4g
Annoskoko puolitettuna4284g4625kcal84.9g472.4g249.8g86.2g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903