Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g333g666kcal66.6g0g43.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g112kcal0g0g12.5g0g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Tomaattipyree, Pirkka17g14kcal0.6g3.2g0.2g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen250g774kcal20g134.9g13.7g1.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 58g12kcal0.4g1.7g0.1g1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio83g117kcal2.3g5.4g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1715g3478kcal183g305.8g160g8.4g
Valittu annoskoko858g1739kcal91.5g152.9g80g4.2g
Annoskoko puolitettuna429g870kcal45.8g76.5g40g2.1g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169946