Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g500g120kcal6g17g1g10.5g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Kurkku 100g11kcal0.6g1.4g0.1g0.7g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)75g15kcal0g4.9g0g0g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1715g1175kcal17.4g61.6g93.2g27.4g
Valittu annoskoko858g587kcal8.7g30.8g46.6g13.7g
Annoskoko puolitettuna429g294kcal4.4g15.4g23.3g6.9g
Arvot/100g100g69kcal1g3.6g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260730