Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 175g133kcal3.3g27.2g0.4g1.8g
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Porkkana 52g17kcal0.3g2.9g0.1g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 197g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 193g376kcal36g0g26g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g110g120kcal2.5g4.4g10.9g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g44g35kcal0.7g2.9g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1715g1417kcal87.8g83.2g79.6g9.2g
Valittu annoskoko858g709kcal43.9g41.6g39.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna429g354kcal22g20.8g19.9g2.3g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.9g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295367