Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Purjosipuli 63g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Tomaatti, tuore125g25kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Papu valkoinen, keitetty 125g135kcal10.5g17.5g0.4g8.8g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk88g34kcal1.5g6.6g0.1g4.4g
Fariinisokeri9g38kcal0g9.4g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g313g94kcal3.1g12.5g0.9g0g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1715g1045kcal36g117.8g38.2g37.8g
Valittu annoskoko858g522kcal18g58.9g19.1g18.9g
Annoskoko puolitettuna429g261kcal9g29.5g9.6g9.5g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914