Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g5000g1200kcal60g170g10g105g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Paprika, punainen750g193kcal6.8g34.5g3g15g
Kurkku 1000g109kcal5.6g14g1g7g
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)750g150kcal0g48.8g0g0g
Oliiviöljy 450g3979kcal0g0g450g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17150g11750kcal173.6g615.2g931.2g275.2g
Valittu annoskoko8575g5875kcal86.8g307.6g465.6g137.6g
Annoskoko puolitettuna4288g2937kcal43.4g153.8g232.8g68.8g
Arvot/100g100g69kcal1g3.6g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260730