Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g1371g4526kcal219.4g850.3g27.4g82.3g
Atria kevyt jauheliha3200g5440kcal608g0g320g0g
Sipuli (kuorittu)251g68kcal3.3g12.1g0.5g4.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)50g141kcal4.7g9.1g9.6g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3200g1056kcal105.6g156.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 503g717kcal62.9g1.5g51.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17152g23895kcal2007.8g2059.6g818g173.8g
Valittu annoskoko8576g11948kcal1003.9g1029.8g409g86.9g
Annoskoko puolitettuna4288g5974kcal502g514.9g204.5g43.5g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130377