Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi2573g3190kcal77.2g859.3g15.4g0g
Sokeri 1458g5918kcal0g1456.5g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g1329g1888kcal166.2g4g136.9g0g
Margariini 80% keskiarvo858g6089kcal2.6g1.7g686.1g0g
Perunajauhot,rainbow1715g5557kcal1.7g1389.3g1.7g24g
Vehnäjauho puolikarkea 557g1913kcal56.8g390.2g6.7g19.5g
Leivinjauhe 86g151kcal4.5g32.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17152g49410kcal618g8266.8g1693.6g87.8g
Valittu annoskoko8576g24705kcal309g4133.4g846.8g43.9g
Annoskoko puolitettuna4288g12353kcal154.5g2066.7g423.4g22g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172901