Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g1280g7680kcal268.8g84.5g691.2g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g640g4570kcal0g1.3g512g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g32g117kcal1.1g25.5g1.1g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g2560g6528kcal151g81.9g611.8g0g
Kananmuna kuoreton 1408g2009kcal176g4.2g144.3g0g
Canderel makeutusjauhe96g369kcal2.8g89.4g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio2560g3584kcal71.7g166.4g307.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17152g49710kcal1342.8g906.4g4535.2g0g
Valittu annoskoko8576g24855kcal671.4g453.2g2267.6g0g
Annoskoko puolitettuna4288g12428kcal335.7g226.6g1133.8g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913