Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 5584g17899kcal1494.9g0g1336.9g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1117g3770kcal134g0g413.2g0g
Kananmuna kuoreton 439g626kcal54.8g1.3g45g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia798g1197kcal135.6g0g71.8g0g
Juusto, mozzarella 479g1248kcal89g0g97.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g160g166kcal12.6g26g1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17152g49809kcal3841.8g54.6g3930.2g6.4g
Valittu annoskoko8576g24904kcal1920.9g27.3g1965.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna4288g12452kcal960.5g13.7g982.6g1.6g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588