Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%4261g7244kcal852.3g0g426.1g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)693g1385kcal27.7g242.4g20.8g0g
Korppujauho 266g975kcal27.9g199.5g2.7g14.1g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g2131g2876kcal63.9g83.1g255.7g0g
Kananmuna kuoreton 586g836kcal73.2g1.8g60.1g0g
Puolukka 639g248kcal2.8g43.5g3.2g16.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17152g27130kcal2095.6g1140.6g1537.2g61.4g
Valittu annoskoko8576g13565kcal1047.8g570.3g768.6g30.7g
Annoskoko puolitettuna4288g6782kcal523.9g285.2g384.3g15.4g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667