Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g4901g1960kcal24.5g588.1g9.8g0g
Kaurahiutale 392g1467kcal56.8g223.5g28.6g39.2g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton294g2117kcal0g0g235.2g0g
Suola, annos 3g49g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1274g4460kcal152.9g879.2g24.2g63.7g
Vehnäjauho puolikarkea 1666g5717kcal169.8g1166.3g20g58.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17152g31441kcal808g5714.2g635.6g322.4g
Valittu annoskoko8576g15721kcal404g2857.1g317.8g161.2g
Annoskoko puolitettuna4288g7860kcal202g1428.6g158.9g80.6g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844